top of page
Поиск
  • Фото автораОльга Олександрівна Міщенко

Кубики історій «Rory’s Story Cubes» як метод творчо-пізнавальної діяльності учасників освітнього про

У сучасному світі спостерігається залежність між професійними успіхами фахівців і якістю їхньої підготовки з інформаційних технологій, що здебільшого визначається не обсягом засвоєного ними змісту знань, які швидко змінюються, особливо у сфері інформаційних технологій, а рівнем розвитку мислення, умінням самостійно навчатися впродовж життя, безперервно самовдосконалюватися. Постає проблема розглянути, як впливає процес трансформації інформаційного середовища на якість навчання учнів, їхній саморозвиток і самовдосконалення. .

Актуальність

Як поєднати творчо-пізнавальну діяльність учасників освітнього процесу і пошук нестандартних рішень? Як активізувати креативне мислення і когнітивну гнучкість особистості? Кубики історій «Rory’s Story Cubes» - це сучасний освітній ігровий інструмент як для дітей, так і дорослих – метод проєктивного, метафоричного і символічного особистісного ресурсу для вирішення різноманітних освітніх завдань.

Мета вебінара

Теоретично і практично розкрити сучасну освітню ігрову методику Кубики історій «Rory’s Story Cubes» з метою розвитку творчо-пізнавальної діяльності учасників освітнього процесу.

Завдання вебінара

Розкрити теоретичні засади створення і функціонування освітньої ігрової методики -  Кубики історій «Rory’s Story Cubes».Надати практичні рекомендації з методики роботи з Кубиками історій «Rory’s Story Cubes» як з дітьми, так і дорослими.

Очікувані результати

Ознайомлення із сучасною освітньою ігровою методикою – Кубики історій «Rory’s Story Cubes» - для розвитку педагогічної майстерності і накопичення власної методичної скарбнички.

Цільова аудиторія

Педагогічні працівники (закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної освіти), психологи, андрагоги (хто працює з дорослою аудиторією).

3 просмотра0 комментариев
bottom of page